În Domnești (Ilfov) a fost inaugurată prima sală de sport din localitate (P)

HomePolitică

În Domnești (Ilfov) a fost inaugurată prima sală de sport din localitate (P)

Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov a inaugurat prima sală de sport modernă din localitatea Domnești. Aceasta este dotată cu

Bulgaria îl expulzează pe șeful Bisericii Ruse de la Sofia. Rusia este revoltată
”Clotilde Armand blochează construcția de creșe și grădinițe! Confortul și educația copiilor noștri nu sunt negociabile!”
Ministrul Agriculturii se va întâlni, luni, cu reprezentanţii comercianţilor şi procesatorilor

Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov a inaugurat prima sală de sport modernă din localitatea Domnești. Aceasta este dotată cu toate facilitățile necesare.

Liberalul Hubert Thuma a transmis că investiția este dedicată desfășurării în siguranță a orelor de educație fizică:

”Această investiție a fost necesară pentru a oferi elevilor un mediu adecvat și sigur în desfășurarea orelor de educație fizică.

Sala de sport este modernă și dotată cu toate facilitățile necesare atât pentru copii, cât și pentru instructori. Acest spațiu permite desfășurarea activităților sportive precum handbal, baschet, volei și tenis, oferind astfel elevilor posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile și pasiunea pentru sport.

Încurajăm copiii să se implice în activități sportive și să se inspire din exemplele marilor sportivi. Sala de sport nou construită reprezintă un loc sigur și motivant în care copiii pot învăța și se…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0