Ianis Hagi nu mai lasă loc de interpretări: pleacă de la Rangers în această vară? „Fără îndoială, voi avea un sezon grozav!”

HomeSport

Ianis Hagi nu mai lasă loc de interpretări: pleacă de la Rangers în această vară? „Fără îndoială, voi avea un sezon grozav!”

Dat ca și transferat în Italia, Spania sau Turcia în această vară, Ianis Hagi nu mai lasă loc de interpretări. Mijlocașu

Edi Iordănescu a trăit cu frică meciul România
Cazul Radu Drăgușin, la FC Barcelona! Impresarul explodează și amenință
reacția lui Kylian Mbappe legată de ultimul titlu pe care îl ia în Ligue 1

Dat ca și transferat în Italia, Spania sau Turcia în această vară, Ianis Hagi nu mai lasă loc de interpretări. Mijlocașul român susține că nu pleacă de la Rangers și va face tot posibilul pentru a-și recâștiga postul de titular în tricoul echipei scoțiene. Hagi Jr. a evoluat în toate amicalele disputate de Rangers în cantonamentul de vară.

Ianis Hagi nu mai lasă loc de interpretări: pleacă de la Rangers în această vară?

Ianis Hagi trage tare să revină la forma care l-a consacrat, însă momentan nu are parte de minutele dorite din partea antrenorului de la Rangers, Michael Beale. Mijlocașul român a evoluat în toate amicalele din această vară. Împotriva lui Newcastle (1-2) a petrecut 31 de minute pe teren, cu Hamburg (2-1) a evoluat în întreaga primă repriză, iar în ultima partida, cu Olympiacos (1-3), pe 26 iulie, a fost trimis pe teren în ultimele 17 minute.

Deși este departe de a-și recupera locul de…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: