Horoscop Urania Săptămânal Pentru Taur. Previziuni Pentru Perioada 23 – 29 Decembrie 2023

HomeLifestyle

Horoscop Urania Săptămânal Pentru Taur. Previziuni Pentru Perioada 23 – 29 Decembrie 2023

Citește Horoscop săptămânal Taur. Previziuni pentru perioada 23 – 29 decembrie 2023, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultim

Alimente Bogate în Calciu – Ce Să Mănânci Când Ai Lipsă De Calciu
Horoscop 29 August 2023. Taurii Ar Fi Bine Să Aibă Mai Multă Răbdare, în Primul Rând Cu Ei și Să Asculte Mai Mult, Să Vadă Ce Au De Spus Cei Dragi
Balerina Alina Cojocaru, Una Dintre Cele Mai Bune Din Lume, S-a întors Pe Scenă Cu O Producție Proprie: „Când Mi Se Spune «Te-ai Născut Să Fii Balerină!», îmi Vine Să Urlu, Nimeni Nu S-a Născut Așa!”

Citește Horoscop săptămânal Taur. Previziuni pentru perioada 23 – 29 decembrie 2023, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Taur și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Taur – 23 – 29 decembrie 2023

Între 23 și 24 decembrie dimineața, Luna va avea un efect pozitiv asupra stării de spirit și a funcționării organismului, transformându-i pe cei născuți în zodia Taurului în persoane stabile psiho-fiziologic, echilibrate și rezistente la stres.

Pe 23 decembrie, Mercur va reveni în zodia Săgetătorului și, până pe 4 ianuarie 2024, le va permite nativilor să reevalueze oportunitățile, documentele oficiale, planurile de conciliere ori clauzele unui contract pentru a soluționa o temă importată care vizează o sumă mare de bani sau o valoare materială considerabilă pentru care nativul se zbate de mai mult timp să și-o adjudece.

Aceste preocupări vor fi…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0