Horoscop Urania Săptămânal Pentru Gemeni. Previziuni Pentru Perioada 29 Iulie – 4 August 2023

HomeLifestyle

Horoscop Urania Săptămânal Pentru Gemeni. Previziuni Pentru Perioada 29 Iulie – 4 August 2023

Citește Horoscop săptămânal Gemeni. Previziuni pentru perioada 29 iulie – 4 august 2023, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află

Calendar Ortodox 2023 – Sărbători Religioase și Zile De Post în Fiecare Lună
Horoscop 3 Iunie 2023. Fecioarele S-ar Putea Să Se Lase în Voia Dorinței De A Găsi Vinovați și De A Le Căuta Defecte, Ca Să-i Poată Condamna
Fluviul Amazon – Ce Trebuie Să știi Despre Amazon și Câte țări Străbate Acesta

Citește Horoscop săptămânal Gemeni. Previziuni pentru perioada 29 iulie – 4 august 2023, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Gemeni și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Gemeni – 29 iulie – 4 august 2023

Între 29 și 30 iulie dimineața, preocupările parteneriale se vor desfășura la nivelul interiorității (gânduri, analiza unor stări de spirit sau reacții care privesc persoana sau contextul de împrejurări care le ocupă atenția Gemenilor).

Între 30 iulie, după ora 6:44′, și 1 august, dimineața, o mai veche temă patrimonială, nerezolvată, poate reveni în discuția unui Geamăn cu una sau mai multe persoane din familie. Nu se va rezolva cu acel prilej, dar discuția va scoate în evidență o realitate destul de incomodă care s-a conturat în ultima vreme, sugerându-le, astfel, nativilor nevoia implicării lor pentru a găsi o soluție.

Între 1…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: