Harry și Meghan „se vor despărți în cinci ani”, iar prințul „se va întoarce în Marea Britanie”

HomeExterne

Harry și Meghan „se vor despărți în cinci ani”, iar prințul „se va întoarce în Marea Britanie”

Prințul Harry se va despărți de Meghan Markle și se va întoarce în Marea Britanie în termen de cinci ani, potrivit prezentatorului TalkTV Jerem

Un bărbat a murit după ce s-a infectat cu un nou VIRUS, descoperit recent în Alaska. Specialiștii spun că este înrudit cu cel care provoacă variola
O femeie a MURIT în timpul unui zbor al companiei British Airways
Rusia încearcă să compromită prezidențialele din toamnă. În 2025 vrea să preia controlul Parlamentului

Prințul Harry se va despărți de Meghan Markle și se va întoarce în Marea Britanie în termen de cinci ani, potrivit prezentatorului TalkTV Jeremy Kyle.

Prințul Harry se va despărți de Meghan Markle și se va întoarce definitiv în Marea Britanie în cinci ani, a susținut un critic.

Prezentatorul TalkTV Jeremy Kyle a mai spus că ducesa de Sussex va rămâne în SUA cu cei doi copii ai cuplului atunci când va avea loc presupusa despărțire.

„Singurul mod în care Harry și Meghan pot câștiga bani este criticând singurul lucru din care spun că nu vor să facă parte” a spus fosta vedetă ITV.

Se pare că Meghan Markle a fost văzută la petreceri, dar a început să-l lase pe Prințul Harry acasă, în urma unor zvonuri îngrijorătoare conform cărora relația celor doi ar trece printr-o criză.

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0