”Germania va sprijini cu toată forța admiterea României în Schengen, acest angajament a fost reafirmat categoric de cancelarul german”

HomePolitică

”Germania va sprijini cu toată forța admiterea României în Schengen, acest angajament a fost reafirmat categoric de cancelarul german”

După vizita pe care premierul Marcel Ciolacu a efectuat-o în Germania, Mihai Fifor – președintele Partidului Social Democrat (PSD), filiala Ara

„PNL nu este un partid blazat. PNL este un partid cu blazon”
Ciucă, despre susținerea lui Ciolacu la prezidențiale
„Nu este propunerea PNL. Nu am analizat subiectul în BPN”

După vizita pe care premierul Marcel Ciolacu a efectuat-o în Germania, Mihai Fifor – președintele Partidului Social Democrat (PSD), filiala Arad – notează că România va beneficia de un sprijin ferm pentru a adera, în acest an, la spațiul Schengen.

Angajamentul ferm transmis de cancelarul german Olaf Scholz este o dovadă în plus că, după ce Marcel Ciolacu a preluat conducerea Guvernului României, miza admiterii României în spațiul Schengen a fost relansată, consideră Mihai Fifor.

”Germania va sprijini cu toată forța admiterea României în Schengen, în acest an. Acest angajament a fost reafirmat categoric de cancelarul german Olaf Scholz la întalnirea cu premierul Ciolacu.

De altfel, este o realitate: odata cu preluarea conducerii Guvernului României de catre Marcel Ciolacu, s-a relansat miza admiterii noastre în Schengen.

În acest context, decizia Spaniei de a repune tema pe agenda oficială europeană și de a o asuma ca pe o prioritate nu…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0