Gabi Balint a răbufnit iar împotriva echipei lui Gigi Becali

HomeSport

Gabi Balint a răbufnit iar împotriva echipei lui Gigi Becali

FCSB nu mai jucase de 8 ani pe stadionul Ghencea, însă a reușit să se întoarcă în „Templu” și chiar a reușit să câștige.

Elveția, în sferturile de finală ale Campionatului European de tineret
Ultrașii lui Tottenham sunt înnebuniți după ce Radu Drăgușin a fost prezentat oficial
Remarca jurnaliștilor de la L’Equipe la adresa „stejarilor” după Irlanda

FCSB nu mai jucase de 8 ani pe stadionul Ghencea, însă a reușit să se întoarcă în „Templu” și chiar a reușit să câștige. Vicecampioana României a învins-o pe CFR Cluj, scor 1-0, în a patra etapă a Superligii. Spre dezamăgirea suporterilor CSA, fanii echipei lui Gigi Becali au umplut arena din sectorul 6 al Capitalei. Totuși, Gabi Balint susține vehement că echipa milionarului din Pipera nu e adevărata Steaua și chiar le-a cerut fanilor vicecampioanei să recunoască faptul că nu ei dețin palmaresul.

Gabi Balint a răbufnit iar împotriva echipei lui Gigi Becali: „Să recunoască că nu au nimic, nici nume și nici palmares”

Fanii celor de la FCSB au reușit să umple stadionul Ghencea, însă Gabi Balint, susținătorul celor de la CSA, a rămas la aceeași părere: Echipa lui Gigi Becali nu este adevărata Steaua. Fostul jucător al roș-albaștrilor le-a cerut fanilor vicecampioanei să recunoască faptul că echipa…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1