Fosta „cârtiță” a Kremlinului la FBI, Robert Hanssen, găsit mort în închisoare

HomePolitică

Fosta „cârtiță” a Kremlinului la FBI, Robert Hanssen, găsit mort în închisoare

Robert Hanssen, fosta cârtiță a Kremlinului în cadrul FBI, a fost găsit mort în închisoare. Agentul dublu a murit la vârsta de 79 de ani. El a

SRI funcționează impecabil / Nu trebuie nimeni să-și facă probleme
100.000 de români vor beneficia de dezvoltarea competențelor
Marcel Ciolacu, veste bună pentru pensionari: „Pensiile mai mici vor crește mai mult. Se închid 99% din inechități”

Robert Hanssen, fosta cârtiță a Kremlinului în cadrul FBI, a fost găsit mort în închisoare. Agentul dublu a murit la vârsta de 79 de ani. El a fost mult timp considerat „cel mai dăunător spion din istoria FBI”.

Robert Hanssen, în vârstă de 79 de ani, a fost găsit mort, luni, în celula sa din închisoarea de maximă securitate din Colorado. Fostul agent FBI a fost condamnat în 2002 la închisoare pe viață pentru spionaj în numele URSS.

Robert Hanssen este considerat de autoritățile americane cea mai „dăunătoare cârtiță” din istoria Statelor Unite. Investigațiile pentru demascarea lui au implicat peste 300 de agenți.

Agentul dublu Ramon Garcia

Robert Hanssen s-a alăturat FBI în 1976, unde a depus jurământul de a aplica legea și de a proteja Statele Unite. Nouă ani mai târziu, el și-a trădat angajamentul oferind de contrainformații pentru URSS. Sub pseudonimul Ramon Garcia, el a trimis sovieticilor aproximativ 6.000 de pagini de…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0