Fost ministru de Externe transmite un semnal de alarmă preoților, în scandalul SNSPA

HomePolitică

Fost ministru de Externe transmite un semnal de alarmă preoților, în scandalul SNSPA

Fostul ministru de Externe, Titus Corlățean, comentează pe marginea distribuirii de fluturași cu mesajele AUR, în curtea Școlii Naționale de St

CJ Ilfov organizează o tabără de sculptură monumentală în Parcul dintre Flori din Buftea
Investitorii de la Renault primesc sprijinul Guvernului pentru proiectele din România
Cu ce echipă ține Marcel Ciolacu. Premierul României promite renașterea unui mare club. „Merită să aibă un stadion pe măsură”

Fostul ministru de Externe, Titus Corlățean, comentează pe marginea distribuirii de fluturași cu mesajele AUR, în curtea Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, cu ocazia deschiderii anului universitar. 

Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, a transmis, într-un comunicat, că „susținători ai partidului AUR au distribuit pliante, în curtea și în sediul SNSPA, în care promovează partidul, îi îndeamnă pe tineri să renunțe la studiile universitare și să se înscrie în AUR.”

Cu ocazia deschiderii noului an universitar, George Simion, președintele AUR, a ales să promoveze discursul urii la SNSPA și să redeschidă calea atacurilor legionaro-fasciste la adresa universităților. La ordinul său, a fost organizat un atac clasic de tip legionaro-fascist în spațiul academic.  Susținătorii săi au distribuit pliante care îi îndeamnă pe studenți să renunțe la studiile universitare și să se înscrie în partidul AUR, a scris…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0