O pâine în Austria costă cât un apartament. Pățania de care a avut parte o tânără care a comandat pâine cu arpagic

HomeExterne

O pâine în Austria costă cât un apartament. Pățania de care a avut parte o tânără care a comandat pâine cu arpagic

O tânără care a vrut să cumpere pâine de la o patiseria din Austria s-a trezit la casa de marcat că trebuie să plătească o avere. Aleksandra, 25 de a

LIVE TEXT | Război în Israel. Israelul va permite intrarea de ajutoare umanitare în Fâșia Gaza dinspre Egipt
Un fost spion MI6 spune că în Rusia fusese pus un CONTRACT pe capul lui Prigojin
Maia Sandu, după atacul armat de la Aeroportul din Chișinău

O tânără care a vrut să cumpere pâine de la o patiseria din Austria s-a trezit la casa de marcat că trebuie să plătească o avere.

Aleksandra, 25 de ani, a vrut să cumpere pâine cu arpagic dintr-o patiserie din cartierul vienez Brigittenau. Când a ajuns la casa cu autotaxare și a scanat produsul, a înmărmurit: pâinea costa 337.186 de euro, relatează Heute.

„Ecranul spunea că ar trebui să plătesc 337.186 de euro, cât prețul unui apartament. Nu știam dacă să râd sau să plâng. Am fost blocată, la un pas de infarct”, a spus clienta.

Apoi, a cerut ajutorul unui angajat al supermarketului. „Nici bărbatului nu i-a venit să creadă și și-a chemat un alt coleg. Toți au făcut o fotografie cu ecranul”, a mai spus tânăra.

Eroarea era de la calculul greutății: pâinea cântărea 718.946 de kilograme.

În cele din urmă, clienta a plătit doar 68 de eurocenți. Supermarketul a blocat produsul și casa de taxare până la „remedierea problemelor”.

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0