O pâine în Austria costă cât un apartament. Pățania de care a avut parte o tânără care a comandat pâine cu arpagic

HomeExterne

O pâine în Austria costă cât un apartament. Pățania de care a avut parte o tânără care a comandat pâine cu arpagic

O tânără care a vrut să cumpere pâine de la o patiseria din Austria s-a trezit la casa de marcat că trebuie să plătească o avere. Aleksandra, 25 de a

Serviciile americane de informații cred că Vladimir Putin nu a ordonat uciderea lui Alexei Navalnîi
„Suntem conștienți de intențiile guvernului de la Kiev”
„Dezvăluie pozițiile și fortificațiile rusești”

O tânără care a vrut să cumpere pâine de la o patiseria din Austria s-a trezit la casa de marcat că trebuie să plătească o avere.

Aleksandra, 25 de ani, a vrut să cumpere pâine cu arpagic dintr-o patiserie din cartierul vienez Brigittenau. Când a ajuns la casa cu autotaxare și a scanat produsul, a înmărmurit: pâinea costa 337.186 de euro, relatează Heute.

„Ecranul spunea că ar trebui să plătesc 337.186 de euro, cât prețul unui apartament. Nu știam dacă să râd sau să plâng. Am fost blocată, la un pas de infarct”, a spus clienta.

Apoi, a cerut ajutorul unui angajat al supermarketului. „Nici bărbatului nu i-a venit să creadă și și-a chemat un alt coleg. Toți au făcut o fotografie cu ecranul”, a mai spus tânăra.

Eroarea era de la calculul greutății: pâinea cântărea 718.946 de kilograme.

În cele din urmă, clienta a plătit doar 68 de eurocenți. Supermarketul a blocat produsul și casa de taxare până la „remedierea problemelor”.

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1