După Ivanov, Marius Croitoru vrea să renunțe la încă un jucător

HomeSport

După Ivanov, Marius Croitoru vrea să renunțe la încă un jucător

Conducerea lui FC Botoșani este pe cale să se despartă în zilele următoare și de Cătălin Golofca, după ce a reziliat con

Fosta iubită a lui Mario Balotelli a murit la doar 38 de ani! Vestea dramatică i-a luat pe toți prin surprindere: „Sunt șocat!”
Eduard Novak, răspuns dur la acuzațiile lui Alin Petrache: „Să vă aduc aminte?”
România a anunțat echipa de start pentru meciul cu Irlanda, de la Cupa Mondială de Rugby 2023

Conducerea lui FC Botoșani este pe cale să se despartă în zilele următoare și de Cătălin Golofca, după ce a reziliat contractul cu Antoni Ivanov.

Cătălin Golofca nu este văzut ca o soluție bună pentru FC Botoșani de către Marius Croitoru

Deși în acte, Mihai Ciobanu se află trecut ca antrenor principal cu licență PRO, totuși Marius Croitoru este A1 la FC Botoșani.

Croitoru a primit mână liberă de la Valeriu Iftime, iar acesta își face lotul așa cum consideră că este mai bine. Transferurile trec prin filtrul său, dar și plecările de jucători. Astfel că, după ce s-a renunțat la Antoni Ivanov, informație anunțată în exclusivitate de către ProSport, surse din anturajul moldovenilor ne-au dezvăluit că și Cătălin Golofca se află cu bagajele la ușă.

ProSport a aflat că în zilele următoare conducătorii moldovenilor intenționează să închidă socotelile și cu Cătălin Golofca, după ce Marius Croitoru a…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0