După ce a trecut legea pensiilor, Marcel Ciolacu își ia o altă provocare: scăderea impozitării muncii

HomePolitică

După ce a trecut legea pensiilor, Marcel Ciolacu își ia o altă provocare: scăderea impozitării muncii

Marcel Ciolacu a mulțumit colegilor din PSD, PNL și UDMR care au trecut legea pensiilor cu aproape 200 de voturi, în plenul Camerei Deputațilo

Legea pensiilor intră pe 20 noiembrie în plenul Camerei Deputaților/ Termenul de depunere a amendamentelor este 17 noiembrie
Vestea momentului. Cine ar putea primi 1.800 de lei de la stat lunar
Marcel Ciolacu, în privința susținerii candidaturii Gabrielei Firea la primăria Capitalei

Marcel Ciolacu a mulțumit colegilor din PSD, PNL și UDMR care au trecut legea pensiilor cu aproape 200 de voturi, în plenul Camerei Deputaților, luni seara. 

Premierul a spus că este o lege „foarte bună” și a garantat că anul viitor vor fi două majorări ale pensiilor.

Am spus foarte clar: vor fi două creșteri. Este una cu 13,8% pentru toată lumea. Știți foarte bine, la pensiile speciale, că de fapt nu cresc pentru că se merge doar pe contribuție și din partea specială va scădea în oglindă suma. Deci, chiar este o lege corectă, predictibilă, sustenabilă și va fi în aplicare, a declarat Ciolacu la finalul ședinței.

Reforma pensiilor este jalon în PNRR pentru cererea de plată numărul 3. Ciolacu a explicat că a devansat adoptarea actului normativ, pentru a închide negocierile cu Comisia „în ceea ce privește scoaterea acelui faimos 9,4% care ar fi blocat creșterea pensiilor românilor până în anul 2070”.

Se vor găsi și bani…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0