DONAȚII pentru tânărul de 17 ani ucis în Franța, dar și pentru polițistul care l-a împușcat

HomeExterne

DONAȚII pentru tânărul de 17 ani ucis în Franța, dar și pentru polițistul care l-a împușcat

Moartea tânărului de 17 ani, marțea trecută, în timpul unor verificări în trafic a provocat un val de indignare și revoltă printre francezi. Ul

VIDEO | Uraganul Idalia face ravagii în Florida. Joe Biden a discutat cu guvernatorul Ron DeSantis VIDEO
Un mort şi 14 răniţi, după ce ruşii au lovit un hotel din Zaporojie
Cum l-a pedepsit o femeie pe soțul său după ce a aflat că a fost la prostituate. „Nu îmi mai permit să mai fac sex cu ea”

Moartea tânărului de 17 ani, marțea trecută, în timpul unor verificări în trafic a provocat un val de indignare și revoltă printre francezi. Ulterior, peste 40.000 de oameni au donat bani în contul de donații creat de un comentator mass-media de extremă dreapta pe site-ul Gofundme.com.

Peste 1 milion de euro s-au adunat pentru polițistul francez acuzat că l-a împușcat pe Nahel, tânărul de 17 ani care nu a vrut să oprească la semnalul agenților, relatează France24. În schimb, pentru familia lui Nahel s-au strâns doar 200.000 de euro.

Potrivit datelor anchetei, doi poliţişti pe motocicletă au vrut să controleze maşina lui Nahel care circula cu viteză mare „pe o banză de autobuz”, la Nanterre, a declarat procurorul. Ei i-au făcut semn şoferului să oprească la un semafor, dar acesta a redemarat în trombă.

Maşina „şi-a continuat drumul”, urmată de către cei doi motociclişti, după care a rămas blocată într-un ambuteiaj. Cei doi…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0