Discuţiile pe rotativa guvernamentală vor fi reluate

HomePolitică

Discuţiile pe rotativa guvernamentală vor fi reluate

Premierul Nicolae Ciucă declară că „discuţiile pe rotativa guvernamentală vor fi reluate, de îndată ce asigurăm continuitatea procesului educa

E un moment de mândrie
PSD, proiect de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor!
PNL nu a obstrucționat justiția

Premierul Nicolae Ciucă declară că „discuţiile pe rotativa guvernamentală vor fi reluate, de îndată ce asigurăm continuitatea procesului educaţional în şcoli”. „Vom continua negocierile cu liderii sindicali până ce vom ajunge la un acord”, a adăugat liderul Executivului.

Afirmațiile premierului vin în contextul în care, vineri dimineață, cei trei lideri ai coaliției au anunțat că renunță, pentru moment, la rotativa guvernamentală, în contextul grevei profesorilor.

„Partidul Național Liberal își păstrează angajamentele față de români. În situațiile dificile, am fost cei care și-au asumat stabilitatea și responsabilitatea guvernării. La fel vom face și de acum încolo.

Acesta este motivul pentru care am luat decizia de a nu-mi depune mandatul până la soluționarea blocajului din aceste zile. Discuțiile pe rotativa guvernamentală se vor relua de îndată ce asigurăm continuitatea procesului educațional în școli”, a…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0