Dinamo, „pe teren propriu” și la Mioveni la barajul cu FC Argeș

HomeSport

Dinamo, „pe teren propriu” și la Mioveni la barajul cu FC Argeș

Dinamo are de gând să transforme returul barajului cu FC Argeș într-o adevărată sărbătoare, mai ales că sunt toate șanse

Prima rivală care o susține pe Halep, după ce constănțeanca a fost depistată pozitiv. „Sunt cu tine până la capăt”
Biletul de luni seară te poate îmbogăți: 3.80 lei pariați pentru un câștig potențial de 143.802 lei! Care sunt cele mai tari pronosticuri
Fotbalistul din Superliga care l-a uluit pe Ilie Dumitrescu

Dinamo are de gând să transforme returul barajului cu FC Argeș într-o adevărată sărbătoare, mai ales că sunt toate șansele ca piteștenii să nu aibă galerie la Mioveni, din informațiile ProSport.

FC Argeș, fără galerie la Mioveni! Dinamoviștii pot să umple stadionul la meciul decisiv pentru Superliga

Suporterii lui Dinamo primesc o veste bună înaintea meciului de sâmbătă seara, în condițiile în care suporterii lui FC Argeș nu mai sunt deloc interesați de meciul retur, mai ales că acesta se va disputa la Mioveni.

Ultrașii piteșteni au venit în număr mare pe Arena Națională, însă nu se vor prezenta la Mioveni după dezastrul din tur și deranjați de faptul că FC Argeș a ales să nu joace meciul în Trivale.

Astfel, Dinamo ar putea să aibă peste 8.000 de suporteri la Mioveni, care ar urma să sărbătorească într-un mod special revenirea în Superliga după un singur an.

Conducerea lui FC Argeș a dat…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0