Deputatului italian Grosaru i s-a tăiat microfonul în Cameră. El și-a apelat colegii de la Minorități „nevertebrate care nu reprezintă pe nimeni”

HomePolitică

Deputatului italian Grosaru i s-a tăiat microfonul în Cameră. El și-a apelat colegii de la Minorități „nevertebrate care nu reprezintă pe nimeni”

Deputatul Andi Grosaru le-a reproșat unor colegi din propriul grup parlamentar, cel al minorităților naționale, „că nu sunt nici măcar vertebra

soluții progresive la provocările globale”
VIDEO | Noul prefect al Capitalei depune jurământul, vineri. Rareș Hopincă a fost consilier general PSD și administrator public al sectorului 5
USR a devenit partidul „Alături de penali în funcții publice”

Deputatul Andi Grosaru le-a reproșat unor colegi din propriul grup parlamentar, cel al minorităților naționale, „că nu sunt nici măcar vertebrate și nici nu reprezintă pe nimeni”. Pentru afrontul adus celorlalte naționalități, itaianului i s-a redus timpul la cuvânt în Cameră la 10 secunde pe ședință timp de două luni.

Avocatul Andi Grosaru este etnic italian și secretar general al Asociației Italienilor din România. Grupul minorităților din Parlament reprezintă  toate etniile din România, altele decât germană și maghiară, și au un număr de parlamentari rezervat.

Sancționat pentru delict de opinie

Grosaru este sancționat pentru declarația despre propriul grup, cel al minorităților naționale, au hotărât membrii comisiei de disciplină. Reprezentantul italienilor a spus că în acest grup „avem nişte entităţi care nici măcar vertebrate nu sunt şi nici măcar nu reprezintă pe nimeni”.

Grupul parlamentar al minorităţilor…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: