Demisiile politice sunt suficiente, pentru moment

HomePolitică

Demisiile politice sunt suficiente, pentru moment

Președintele Klaus Iohannis a fost informat, luni, de premierul Marcel Ciolacu despre nominalizările pe care PSD le-a votat pentru portofoliile

„Noi ne angajăm, dumneavoastră ce faceți?” / În ce condiții intră Nicolae Ciucă în cursa pentru prezidențiale?
VIDEO EXCLUSIV | Aleșii locali așteaptă rectificarea bugetară. Ce le răspunde Guvernul?
Marcel Ciolacu, despre intrarea în vigoare a pachetului de măsuri fiscale: Odată cu promulgarea legii

Președintele Klaus Iohannis a fost informat, luni, de premierul Marcel Ciolacu despre nominalizările pe care PSD le-a votat pentru portofoliile Muncii și Familiei, rămase libere după demisiile lui Marius Budăi, respectiv Gabriela Firea.

Iohannis transmite că Simona Bucura Oprescu și Natalia Intotero vor depune jurământul, la Palatul Cotroceni, miercuri (n.r. atunci când se va întoarce în țară de la Bruxelles, unde participă la summitul UE-CELAC).

Întrebat, la conferința de presă, dacă ar trebui să-și dea demisia și alți miniștri din guvern, cu referire la Raluca Turcan, Iohannis a declarat că este important să fie identificate persoanele vinovate.

Demisiile politice au fost suficiente pentru moment. Este important să se găsească toate persoanele care, efectiv, s-au făcut vinovate de grozăviile care au fost descoperite.

Reamintim că Lucian Romașcanu a declarat, luni, că Raluca Turcan, care a semnat, în 2021, documentele de avizare pentru…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: