Curtean a pus punct carierei de fotbalist în amicalul Corvinul

HomeSport

Curtean a pus punct carierei de fotbalist în amicalul Corvinul

Mircea Rednic s-a întors acasă, la Hunedoara, pentru amicalul pe care echipa pe care o antrenează, UTA, l-a disputat, sâmbătă, cu Corvinul,

Dr. Raluca Bobeică, medic primar nefrolog la Institutul Clinic Fundeni, a declarat pentru News.ro că a participat, la studii clinice privind medicamentul roxadustat – la care a fost depistată pozitiv Simona Halep.
Cât costă un bilet la derby-ul dintre FCSB și Rapid București
Gigi Becali, ceartă uriașă cu Emil Grădinescu, în direct!

Mircea Rednic s-a întors acasă, la Hunedoara, pentru amicalul pe care echipa pe care o antrenează, UTA, l-a disputat, sâmbătă, cu Corvinul, la aproape două săptămâni de la demararea antrenamentelor pentru noul sezon al SuperLigii.

Trupa gazdă, promovată de curând în Liga 2 și reunită la trei zile după arădeni, așa că diferența de pregătire a fost insesizabilă între combatante din acest punct de vedere.

Startul amicalului a fost amânat cu 20 de minute, fiindcă la Hunedoara a fost rupere de nori. Apoi, aproximativ 2000 de spectatori au luat loc în tribunele bătrânei arene ”Michael Klein” pentru a vedea un succes al ”Bătrânei Doamne” cu scorul de 2-1 (1-0).

Alexandru Curtean și-a încheiat cariera de fotbalist în minutul 7 al amicalului dintre Corvinul și UTA. Rareș Pop i-a taxat pe hunedoreni pe o contră rapidă

Meciul a început – practic – cu momentul festiv al lui Alexandru Curtean. Mijlocașul de 36 de ani al Corvinului

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: