”Colaborare româno-germană pentru susținerea familiilor, copiilor, femeilor și tinerilor din România”

HomePolitică

”Colaborare româno-germană pentru susținerea familiilor, copiilor, femeilor și tinerilor din România”

Gabriela Firea, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, s-a întâlnit cu Peer Gebauer, ambasadorul Germaniei la București.  În u

„Generaţia actuală se prezintă cu prea mulţi politicieni, dar cu prea puţini lideri autentici”
Marcel Ciolacu îi dă replica lui Klaus Iohannis: În filme, există întotdeauna un polițist bun și unul corupt
Calendarul consultărilor cu partidele politice pentru desemnarea candidatului pentru funcția de premier. UDMR merge separat la Cotroceni

Gabriela Firea, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, s-a întâlnit cu Peer Gebauer, ambasadorul Germaniei la București. 

În urma acestei întâlniri, Gabriela Firea a salutat colaborarea româno-germană pentru susținerea familiilor, copiilor, femeilor și tinerilor din România, precizând că proiecte importante vor fi promovate și beneficiază de susținerea Germaniei.

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse a anunțat și că, în curând, proiectul cotelor de gen va deveni realitate, iar pe listele electorale vor fi 30% femei la alegerile viitoare.

”Colaborare româno-germană pentru susținerea familiilor, copiilor, femeilor și tinerilor din România. Am avut o întâlnire fructuoasă cu Excelența Sa Dr. Peer Gebauer, Ambasadorul Germaniei în România. Mă bucur că prin vocea sa avem susținerea Germaniei pentru a promova proiecte importante pentru români.

Drepturile femeilor sunt extrem de importante și am primit…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: