Ciolacu: România trebuie să aleagă între impozitarea unică fără excepții și IMPOZITAREA PROGRESIVĂ/Taxarea unică mai există doar „pe hârtie”

HomePolitică

Ciolacu: România trebuie să aleagă între impozitarea unică fără excepții și IMPOZITAREA PROGRESIVĂ/Taxarea unică mai există doar „pe hârtie”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri că România, în ansamblu – clasa politică, mediul de afaceri, sistemul bugetar și sindicatele – trebu

Reacția lui Simion, după ce Iohannis nu a invitat AUR la recepția de Ziua Națională: „1 decembrie a devenit un fel de chermeză privată”
Marcel Ciolacu stinge tensiunile de la casele de pensii / Premierul ajunge la un acord cu sindicatele
Direcțiile Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului au organizat mai multe evenimente dedicate copiilor

Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri că România, în ansamblu – clasa politică, mediul de afaceri, sistemul bugetar și sindicatele – trebuie să se hotărască dacă renunță la sistemul unic de impozitare sau trece la unul progresiv. Premierul a ținut să sublinieze că sistemul unic, oricum, mai există doar „pe hârtie”.

Concluzia a venit în urma întâlnirii cu un fermier la Baia Mare. ”Mă gândesc foarte bine să ţin un echilibru macroeconomic în România, mi-am asumat acest lucru ca şi prim-ministru. Dacă vrem să distrugem tot ce a construit domnul Lazăr (fermierul pe care l-a vizitat, nr) atunci hotărâm cu toţii că nu mai plătim niciun impozit, dăm numai subvenţii şi am terminat. Dar nu mărim, cumva, impozitarea celor care au venituri excepţionale. Asta înseamnă reformă fiscală, cu adevărat. Când facem reforma fiscală, ea trebuie să fie dezbătută public, şi cu patronatele şi cu sindicatele şi cu sistemul bugetar, cu…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0