Ciolacu anunță investiții de peste 1 miliard de euro din PNRR, pentru dotarea a peste 5.600 de şcoli şi grădiniţe

HomePolitică

Ciolacu anunță investiții de peste 1 miliard de euro din PNRR, pentru dotarea a peste 5.600 de şcoli şi grădiniţe

Premierul Marcel Ciolacu anunță investiții de peste 1 miliard de euro din PNRR, pentru dotarea a peste 5.600 de şcoli şi grădiniţe. „Astăzi ne

Deputatului italian Grosaru i s-a tăiat microfonul în Cameră. El și-a apelat colegii de la Minorități „nevertebrate care nu reprezintă pe nimeni”
Directoarea școlii unde un elev a fost violat de două ori va fi demisă
„N-am dat concurs pentru acest post”

Premierul Marcel Ciolacu anunță investiții de peste 1 miliard de euro din PNRR, pentru dotarea a peste 5.600 de şcoli şi grădiniţe. „Astăzi ne găsim în faţa celei mai mari investiţii în modernizarea infrastructurii educaţionale”, spune liderul Executivului.

Liderul Executivului a spus, miercuri, la ceremonia de semnare a contractelor finanţate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, apelul de proiecte „Dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale a unităţilor de învăţământ preuniversitare şi a unităţilor conexe” că ne găsim în faţa celei mai mari investiţii de până acum în modernizarea infrastructurii educaţionale, a unităţilor de învăţământ, peste 1 miliard de euro din PNRR vor fi folosiţi pentru dotarea a peste 5.600 de şcoli, grădiniţe, laboratoare de informatică şi ştiinţe, cabinete şcolare, ateliere de practică.

”Pentru prima dată în istoria educaţiei, este alocată o sumă…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: