Ce se schimbă în Guvernul PSD-PNL fără UDMR

HomePolitică

Ce se schimbă în Guvernul PSD-PNL fără UDMR

Analistul politic Andrei Țăranu crede că, după rotația guvernamentală, noul  guvern condus de Marcel Ciolacu nu va mai avea stabilitatea dinain

O nouă taxă pentru angajații din România ar putea intra în vigoare la 1 septembrie. Care sunt categoriile vizate
Marcel Ciolacu, primul șef de Guvern prezent în Israel după atacul Hamas: „Fac apel pentru facilitarea coridoarelor umanitare din Gaza”
Marcel Ciolacu rămâne ferm privind solicitarea OMV Petrom: „Avem o Lege Offshore în România pe care nu o negociez”

Analistul politic Andrei Țăranu crede că, după rotația guvernamentală, noul  guvern condus de Marcel Ciolacu nu va mai avea stabilitatea dinainte de ieșirea UDMR de la guvernare. Modelul rotației guvernamentale a fost extrem de important, pentru că rezolva, pe de o parte, stabilitatea politică și, pe de altă parte, pacea cu minoritățile naționale, situație care se schimbă după rotativă, susține politologul.

„Modelul românesc, adică această formulă cu rotația, a fost o idee foarte bună, fiind considerată un fel de marea realizare românească. Asta pentru că, o dată, România devenea stabilă, aduceți-vă aminte cum cădeau guvernele de pe vremea lui Dragnea.

Imediat după Guvernul Dăncilă, a venit Orban, a stat un  an, a venit Cîțu și după aia a venit Ciucă. România părea o țară extrem de instabilă. Dintr-odată, a părut o țară foarte stabilă și țări dimprejurul nostru – Bulgaria, Macedonia de Nord, chiar și Grecia,…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0