ce șanse are FC Argeș să o lase pe Dinamo fără licența

HomeSport

ce șanse are FC Argeș să o lase pe Dinamo fără licența

Administratorul sportiv de la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, spune că FC Argeș nu are nicio bază pentru a solicita retragerea

Judecătorii au dat verdictul pentru Dănuț Lupu, după ce a fost găsită o armă de vânătoare cu glonț! A aflat sentința în pușcărie
România-Argentina, cea mai mare victorie din fotbalul românesc
Punctul slab al lui Ștefan Târnovanu, portarul FCSB

Administratorul sportiv de la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, spune că FC Argeș nu are nicio bază pentru a solicita retragerea licenței „câinilor”.

Dinamo a obținut promovarea în Superliga după barajul cu FC Argeș, club care înaintea meciului retur a anunțat că urmează să ceară retragerea licenței formației din Șos. Ștefan cel Mare.

Administratorul judiciar de la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a intervenit la EXCLUSIV DINAMO, că piteștenii nu au nicio șansă în acest demers.

Răzvan Zăvăleanu a explicat ce șanse are FC Argeș să o lase pe Dinamo fără licența de Superliga: „Sper că le-a dat bunul Dumnezeu inspirație”

FC Argeș a fost criticată de Răzvan Zăvăleanu după ce a spus că vrea ca lui Dinamo să îi fie retrasă licența pentru Superliga.

Piteștenii invocă faptul că FRF a acordat această licență fără să țină cont de faptul că roș-albii au solicitat modificarea Planului de reorganizare….

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0