Ce Să Vizitezi în Insulele Baleare

HomeLifestyle

Ce Să Vizitezi în Insulele Baleare

Illes Balears, numele oficial în catalană, sau Islas Baleares în spaniolă, Insulele Baleare sunt aproape de coasta Spaniei, de care aparțin. Pr

Care Sunt Cele Mai Frecvente Afecţiuni Primăvara
Toate Motivele Pentru Care Lumea E Minunată, într-o Piesă De Teatru Despre Depresie. Actriță: „Sper Că-i Va Face Pe Oameni Mai Curajoși Să Vorbească Despre Lucruri Care Dor”
Horoscop Zodia Fecioara 2024 | Libertatea

Illes Balears, numele oficial în catalană, sau Islas Baleares în spaniolă, Insulele Baleare sunt aproape de coasta Spaniei, de care aparțin. Principalale insule de aici sunt Mallorca, Menorca (Minorca), Ibiza (Eivissa) și Formentera, dar și o insulă mică numită Cabrera. Descoperă atracții turistice în Insulele Baleare.

Ce să vizitezi în insulele Baleare

Plaje cu nisip alb pudră, apa mării albastră, dar și un peisaj însorit sunt doar câteva dintre caracteristicile importante și fascinante din insulele Baleare, din Spania. Aici sunt incluse patru insule, fiecare cu propriul său caracter, și anume:

  • Mallorca;
  • Menorca;
  • Insula Ibiza;
  • Insula Formentera.

Atracții turistice din insulele Baleare

Insula Ibiza

Cunoscută drept cea mai animată și distractivă insulă de pe glob, Ibiza are o serie de plaje desprinse din povești, dar și nenumărate atracții turistice și locuri de petrecere. Face parte din patrimoniul UNESCO și se remarcă, de…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0