Ce înseamnă Când Visezi Arme

HomeLifestyle

Ce înseamnă Când Visezi Arme

Visul în care îți apar arme poate avea o varietate de înțelesuri. În ciuda aparențelor, semnificația visului nu este una rea, din contră, se an

INTERVIU. Ce Rămâne în Timișoara După Anul „Capitală Culturală Europeană”? Dan Perjovschi: „Noi Trăim într-o țară Fără Memorie”
De Ce Femeile şi Bărbaţii Percep Frigul Diferit
Curiozități Despre Palatul Mogoșoaia | Libertatea

Visul în care îți apar arme poate avea o varietate de înțelesuri. În ciuda aparențelor, semnificația visului nu este una rea, din contră, se anunță lucruri bune și schimbări de bun augur în viața ta. Vezi ce înseamnă când visezi arme.

Ce înseamnă când visezi arme

Dacă în vis îți apar arme, acest lucru poate simboliza faptul că, în viața reală, lupți să îți aperi ceea ce este al tău. Ești o persoană puternică și ambițioasă, iar în ciuda eforturilor pe care le depui, întotdeauna primești recunoașterea pe care o meriți. Armele în vis pot simboliza și faptul că te afli într-o perioadă bună din viața profesională și urmează să fii promovat.

Ce înseamnă când visezi că tragi cu arma

Dacă visezi că tragi cu o armă de foc, acest lucru poate înseamna că urmează să faci o mărturisire în public, pe care o gândești de foarte mult timp, dar pe care nu ai avut curaj până acum să o spui. Este un lucru care ar…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1