Ce ar trebui să facă Dan Șucu pentru a duce Rapidul la nivelul următor

HomeSport

Ce ar trebui să facă Dan Șucu pentru a duce Rapidul la nivelul următor

În direct la ProSport Live, Ionuț Chirilă, fost antrenor la juniorii Rapidului, printre altele, a spus ce ar trebui să f

Ovidiu Burcă, despre momentul care a decis duelul Dinamo
Conflict între Eugen Neagoe și Andrei Ivan? Antrenorul a spus totul după ce a fost dat afară de la Universitatea Craiova. „I-am reproșat!”
Îl face praf pe Gigi Becali pentru decizia luată! L-a dat afară fără remușcări

În direct la ProSport Live, Ionuț Chirilă, fost antrenor la juniorii Rapidului, printre altele, a spus ce ar trebui să facă Dan Șucu, în viziunea sa, pentru a face din clubul giuleștean unul foarte puternic la nivelul fotbalului din România.

Ce ar trebui să facă Dan Șucu pentru a duce Rapidul la nivelul următor. Sfat de la un fost antrenor al echipei din Giulești

Tehnicianul în vârstă de 57 de ani, care în prezent este liber de contract după ce în decembrie 2021 s-a despărțit de Academica Clinceni, a fost întrebat despre acest subiect în contextul în care în cursul zilei de luni clubul Rapid a emis un comunicat de presă prin care a informat că Dan Șucu, în urma unei măriri de capital social, a devenit acționar majoritar la clubul alb-vișiniu, cu 70% din acțiuni, față de cele 30 de procente deținute în continuare de partenerul său Victor Angelescu.

Anterior, cei doi dețineau câte 50% din acțiunile clubului….

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: