Cât este amenda dacă eşti prins furând o pereche de ochelari de soare în Norvegia. Un politician a păţit ruşinea

HomeExterne

Cât este amenda dacă eşti prins furând o pereche de ochelari de soare în Norvegia. Un politician a păţit ruşinea

Mulți politicieni ajung să înșele încrederea aleșilor care le-au încredințat o misiune de reprezentare prin votul de încredere acordat. Este ca

O tânără dispărută în urmă cu 9 ani a fost găsită ZIDITĂ în pereții unei case din Spania
Zeci de jurnaliști au fost arestați la Moscova în timpul unei MANIFESTAȚII a soțiilor soldaților ruși trimiși pe front
O adolescentă de 16 ani a murit după ce a fost forţată să stea într-o „colibă pentru menstruaţie”

Mulți politicieni ajung să înșele încrederea aleșilor care le-au încredințat o misiune de reprezentare prin votul de încredere acordat.

Este cazul unui politician din nordul Europei, care s-a umplut de rușine de curând. Chiar și așa, colegii de partid îl sprijină în continuare.

Prins în flagrant furând ochelari

Liderul partidului Ródt, din Norvegia, Bjórnar Moxnes, a fost prins în flagrant în timp ce fura o pereche de ochelari de soare de la magazinul duty free din incinta aeroportului din Oslo.

Moxnes a fost amendat cu 3.000 de coroane norvegiene (puţin peste 257 de euro) pentru furt cu intenţie. În plus, imaginile cu momentul sustragerii obiectului au apărut în spaţiul public, iar evenimentul a iscat numeroase controverse.

În weekend, politicianul a fost luat la întrebări de postul public norvegian NRK. Acolo, el a povestit incidentul şi şi-a recunoscut vinovăţia: „Vreau să încep prin a spune că îmi pare foarte rău”.

Moxnes a…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0