Câinele lui Joe Biden, Commander, a mușcat 10 agenți Secret Service. Președintele îl trimite la reeducare

HomeExterne

Câinele lui Joe Biden, Commander, a mușcat 10 agenți Secret Service. Președintele îl trimite la reeducare

Câinele familiei prezidențiale americane sperie agenții Secret Service de la Casa Albă. Ciobănescul german al familiei Biden a fost mușcat 7 ag

ONU denunță pedepsirea ”colectivă” de către Israel a populației din Fâșia Gaza /Turcia contestă planul israelian privind zonele de securitate
Mesajul președintelui turc, Erdogan, pentru Putin, după atacul terorist: „Profundă durere și condoleanțe”
Amenințare cu bomba la Palatul Versailles

Câinele familiei prezidențiale americane sperie agenții Secret Service de la Casa Albă. Ciobănescul german al familiei Biden a fost mușcat 7 agenți în patru luni. Un ofițer a fost nevoit să meargă la un spital local, pentru tratament, după ce Commander l-a mușcat de braț și coapsă.

Informațiile apar într-o corespondență prin e-mail a Serviciului Secret al SUA, care arată că personalul agenției își exprimă îngrijorarea cu privire la siguranța în jurul câinelui familiei Biden, transmite CNN.

E-mailurile au fost obținute la solicitările organizației non-profit, Judicial Watch, pe baza Legii privind libertatea de informare.

Casa Albă transmite că îl va trimite, din nou, la antrenamente, pe Commander.

Informațiile au stârnit valuri de comentarii. „Câinii își reflectă stăpânii, periculos, turbat, furios, răzbunător și nebun. La fel ca Joe”, au comentat jurnaliștii de la Fox News.

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0