BREAKING NEWS | Succes major al lui Marcel Ciolacu pe frontul Schengen. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene. „Vom realiza împreună acest vis”

HomePolitică

BREAKING NEWS | Succes major al lui Marcel Ciolacu pe frontul Schengen. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene. „Vom realiza împreună acest vis”

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, sâmbătă seară, un succes major pentru aderarea României la spațiul Schengen. În urma negocierilor conduse d

Plafonarea prețurilor la energie. Cei care au mai multe locuri de consum nu vor mai fi nevoiți să depună declarație
Piedone, derapaj la adresa romilor, chiar la congresul etniei: Ești dotat din naștere cu aripi
„Mă bucur să văd cum capitalul românesc crește în mod inteligent”

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, sâmbătă seară, un succes major pentru aderarea României la spațiul Schengen. În urma negocierilor conduse de șeful Executivului, Austria este de acord cu ridicarea granițelor aeriene pentru țara noastră.

Anunțul premierului României survine precizărilor cancelarului austriac Karl Nehammer și ministrului de Interne Gerhard Karner, care și-au exprimat acordul ca România și Bulgaria să intre în Schengen cu aeroporturile, dacă cele două țări și Comisia Europeană acceptă un set de cereri care vizează întărirea controalelor la frontieră, potrivit ziarelor Kurier și Kleine Zeitung, precum și postului de radio public austriac, ORF.

Marcel Ciolacu: „România merită în Schengen”

„Am spart gheața! Austria și-a flexibilizat poziția în ceea ce privește spațiul Schengen și este de acord cu ridicarea granițelor aeriene pentru România.

Asta înseamnă că românii nu vor mai sta la cozi interminabile…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0