BREAKING NEWS | AUR și-a închis sediul central! Ce mesaj au primit simpatizanții lui George Simion

HomePolitică

BREAKING NEWS | AUR și-a închis sediul central! Ce mesaj au primit simpatizanții lui George Simion

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a renunțat la interacțiunea fizică și trece comunicarea cu simpatizanții în mediul online. Sediul central

Mă bucur că Guvernul României începe „să aibă ochi” și pentru relațiile economice din afara Uniunii Europene
„Pacea în regiune depinde de înființarea unui stat palestinian” / Recep Erdoğan cataloghează Hamas drept un „grup de eliberatori”
Natalia Intotero, control inopinat la Casa Familială Dunărea din Giurgiu. Ce nereguli au găsit inspectorii de la Ministerul Familiei?

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a renunțat la interacțiunea fizică și trece comunicarea cu simpatizanții în mediul online.

Sediul central al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) și toate operațiunile de partid s-au mutat online, au anunțat reprezentanții AUR.

Informația a fost confirmată pentru Gândul de reprezentanți de la vârful AUR, care au precizat că vor să aibă o comunicare directă cu simpatizanții, nemediată de rețelele sociale.

Ce platforme sunt folosite

„Din 1 iunie, sediul central al AUR și toate operațiunile de partid s-au mutat online. Folosim tehnologia și instrumentele moderne pentru a câștiga lupta politică cu partidele sistemului.

Descarcă aplicația și fă-ți cont. (…). Dacă nu reușești, poți accesa următorul link pentru detalii legate de aplicație și instalarea acesteia: https://partidulaur.ro/ap/ sau poți suna la +40 770 961 795”, este informația primită de simpatizanții AUR.

Alianța pentru…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0