Brâncuşi la Timişoara – Capitală Europeană a Culturii

HomePolitică

Brâncuşi la Timişoara – Capitală Europeană a Culturii

Celebrarea oraşului Timişoara Capitală Europeană a Culturii începe la final de septembrie într-o energie fascinantă la Muzeul Naţional de Artă

De la 1 ianuarie avem o majorare a pensiilor tuturor românilor cu 13,8%
Președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, reținut pentru 24 de ore
Noi dovezi că Godei era ”umbra” Gabrielei Firea! Nu doar șofer, ci și consultant politic + ce relație avea de fapt cu “sora” Ligia!

Celebrarea oraşului Timişoara Capitală Europeană a Culturii începe la final de septembrie într-o energie fascinantă la Muzeul Naţional de Artă prin mult aşteptata expoziţie ”Brâncuşi: surse româneşti şi perspective universale”.

Din data de 30 septembrie şi până în 20 ianuarie, Muzeul Naţional de Artă Timişoara, alături de organizatorii Fundaţia Art Encounters şi Institutul Francez din România, invită publicul să urmărească modalitatea prin care Brâncuşi a reuşit să traverseze toate frontierele geografice, istorice, formale, de gen pentru a-şi asigura acel loc aparte, neataşat niciunui curent artistic.

Premierul Marcel Ciolacu și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, au mers la Timișoara pentru a fi prezenți la acest eveniment cultural cu totul deosebit, omagiind memoria inegalabilului artist Constantin Brâncuși la Muzeul Național de Artă.

Premierul Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor

Expoziţia…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: