Bombardiere americane B-1B, interceptate de ruși!

HomeExterne

Bombardiere americane B-1B, interceptate de ruși!

Incident periculos, care putea degenera, deasupra Mării Baltice. Potrivit Federației Ruse, două aeronave americane B-1B (bombardiere strategice

Destinația de VIS în care o casă poate fi cumpărată cu 1 euro. Există o singură condiție
Șeful celei mai mari companii din domeniul IT din Rusia a murit. Anton Cherepennikov a fost găsit mort în biroul său
Ivanka Trump va trebui să depună mărturie împotriva tatălui său

Incident periculos, care putea degenera, deasupra Mării Baltice. Potrivit Federației Ruse, două aeronave americane B-1B (bombardiere strategice) au fost interceptate în apropierea frontierelor ruse.

Moscova anunță că a ridicat de la sol unul dintre avioanele sale de război pentru a intercepta cele două bombardiere aparținând US Air Force.

Ce s-a întâmplat

După retragerea avioanelor de război străine de la frontiera Rusiei, avionul rus de luptă s-a întors pe aerodromul iniţial”, fără incidente, a anunţat Ministerul rus al Apărării.

Conform sursei citate, cele două aeronave în cauză erau bombardiere strategice B-1B ale Forţelor Aeriene ale SUA, care „se apropiau de graniţa Rusiei”. Rușii susțin că au ridicat de la sol un avion de vânătoare Su-27 pentru a merge în întâmpinarea aeronavelor US Air Force.

Frontiera rusă nu a fost încălcată, a precizat ministerul Apărării. „Zborul avionului de vânătoare rusesc a avut loc cu…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0