Bogdan Ivan, ministrul Digitalizării, preia interimar portofoliul Ministerului Familiei

HomePolitică

Bogdan Ivan, ministrul Digitalizării, preia interimar portofoliul Ministerului Familiei

Premierul, Marcel Ciolacu, a transmis Administrației Prezidențiale propunerea de desemnare a ministrului Cercetării, Inovării și Digitalizării,

„Trebuie să își pună probleme de privacy și de data protection”
Marcel Ciolacu, despre intrarea în vigoare a pachetului de măsuri fiscale: Odată cu promulgarea legii
Premierul Marcel Ciolacu îl FELICITĂ pe primarul din Sânmartin

Premierul, Marcel Ciolacu, a transmis Administrației Prezidențiale propunerea de desemnare a ministrului Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan-Gruia Ivan, ministru interimar al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

Bogdan Ivan este deputat, la primul mandat de Bistrița Năsăud și a fost cooptat în echipa guvernamentală, odată cu rotația premierilor.

La prezentarea membrilor cabinetului, premierul desemnat Marcel Ciolacu a spus despre el „Bogdan Gruia e intr-adevăr cel mai tânăr om din echipă.“

Ivan asigură interimatul la Ministerul Familiei, după demisia Gabrielei Firea. PSD va vota noi miniștri pentru ministerele Muncii, respectiv Familiei, luni, în ședința Consiliului Național.

Marcel Ciolacu a scris pe facebook, după anunțul demisiei Gabrielei Firea că ”este nevoie de o schimbare reală, în profunzime, ca să putem repara acest sistem odios care a corupt conștiințe în schimbul banilor.”

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0