Bogdan Ivan, ministrul Digitalizării, preia interimar portofoliul Ministerului Familiei

HomePolitică

Bogdan Ivan, ministrul Digitalizării, preia interimar portofoliul Ministerului Familiei

Premierul, Marcel Ciolacu, a transmis Administrației Prezidențiale propunerea de desemnare a ministrului Cercetării, Inovării și Digitalizării,

Marcel Ciolacu intervine în sprijinul gimnastelor calificate la Olimpiadă / „Îi aștept să vină cu o propunere coerentă privind asigurarea finanțării”
VIDEO EXCLUSIV | Fiul premierului României s-a căsătorit. Primele imagini cu socrul mare Marcel Ciolacu, alături de fericitul cuplu
Adrian Severin: „După zeci de ani de muncă, s-a încercat normalizarea relațiilor dintre Israel și statele arabe. Hamasul strică tot”

Premierul, Marcel Ciolacu, a transmis Administrației Prezidențiale propunerea de desemnare a ministrului Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan-Gruia Ivan, ministru interimar al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

Bogdan Ivan este deputat, la primul mandat de Bistrița Năsăud și a fost cooptat în echipa guvernamentală, odată cu rotația premierilor.

La prezentarea membrilor cabinetului, premierul desemnat Marcel Ciolacu a spus despre el „Bogdan Gruia e intr-adevăr cel mai tânăr om din echipă.“

Ivan asigură interimatul la Ministerul Familiei, după demisia Gabrielei Firea. PSD va vota noi miniștri pentru ministerele Muncii, respectiv Familiei, luni, în ședința Consiliului Național.

Marcel Ciolacu a scris pe facebook, după anunțul demisiei Gabrielei Firea că ”este nevoie de o schimbare reală, în profunzime, ca să putem repara acest sistem odios care a corupt conștiințe în schimbul banilor.”

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0