Bode anunță data la care se va instala un nou Guvern

HomePolitică

Bode anunță data la care se va instala un nou Guvern

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat marţi, 23 mai, cu ocazia unei vizite efectuate în judeţul Vaslui, că până la 1 iunie un n

Raportul lui Nicușor Dan rămâne fără răspuns din partea PNL București. „Eu am trimis situația la zi, nu am cerut răspuns”
Joe Biden, nesigur de candidatura sa dacă Trump nu va candida/ Trump: Eu personal nu cred că el reușește fizic
Adrian Severin, fost ministru al Afacerilor Externe, despre criza din Israel: „Războiul este dorit de unii lideri politici”

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat marţi, 23 mai, cu ocazia unei vizite efectuate în judeţul Vaslui, că până la 1 iunie un nou Guvern va fi instalat la Palatul Victoria.

Rotativa la nivelul conducerii Executivului ar trebui să se producă până la finalul lunii în curs, conform protocolului stabilit între PSD și PNL.

Bode: „Trebuie să ţinem cont şi de ce au spus liderii coaliţiei”

„Preocuparea noastră este aceea de a ne face treaba zi de zi în interesul românilor. Cred că această rocadă la guvernare se va realiza în termenul agreat de coaliţie, astfel încât până pe data de 1 iunie să avem instalat un nou Guvern la Palatul Victoria”, a spus Lucian Bode.

Șeful MAI a menţionat că nu are cunoştinţă despre momentul în care premierul Nicolae Ciucă îşi va da demisia.

„Nu ştiu dacă o va face joi, vineri sau sâmbătă. Cert este că un nou Guvern vom avea la Palatul Victoria cel mai târziu la 1 iunie” – Lucian…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: