Băile Tușnad – Obiective Turistice. Ce Boli Se Tratează la Băile Tușnad

HomeLifestyle

Băile Tușnad – Obiective Turistice. Ce Boli Se Tratează la Băile Tușnad

Vezi mai jos o serie de informații utile despre Băile Tușnad, dar și care sunt obiectivele turistice pe care nu trebuie să le ratezi când ajungi ai

Curiozități Despre Balene. Ce Nu știai Despre Balene
Horoscop 27 August 2023. Capricornii încep Să Simtă Nevoia De Afirmare, De A Ieși în Evidență în Orice Fel, Ca Un Leac Pentru Plictiseală
Cum E Vremea în Dubai, în Luna Decembrie

Vezi mai jos o serie de informații utile despre Băile Tușnad, dar și care sunt obiectivele turistice pe care nu trebuie să le ratezi când ajungi aici. Ce boli se tratează la Băile Tușnad.

Băile Tușnad – informații generale

Băile Tușnad a fost declarat oraș în anul 1968, iar în urma recensământului din anul 2002 a fost declarat cel mai mic oraș din România, cu doar 1709 de locuitori.

Băile Tușnad sunt situate în partea sudică a depresiunii Ciucului, la o altitudine de 650 de metri, între Munții Harghita și Bodoc. Este stațiunea unde Oltul este cursul de apă principal, iar Lacul Ciucaș este unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice de aici, amplasat chiar în mijlocul stațiunii, cu scop turistic.

Masivul Ciomad este una dintre cele mai tinere formațiuni vulcanice din Carpați. Poziția stațiunii în teritoriu îi asigură, în mod natural, un aer puternic ozonat, bogat în aerosoli și ioni negativi.

Tot în zonă întâlnim și…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0