Avertizare de călătorie pentru Grecia. Codul roșu de caniculă a fost prelungit, la fel și alerta de incendii

HomeExterne

Avertizare de călătorie pentru Grecia. Codul roșu de caniculă a fost prelungit, la fel și alerta de incendii

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) îi avertizează pe cetățenii români care intenționează să călătorească sau care deja se află în Grecia că în

Descoperire INCREDIBILĂ făcută la bordul epavei USS Hornet, faimosul portavion american scufundat de japonezi în 1942
Prima girafă fără pete din lume s-a născut la o grădină zoologică din SUA
Descoperire TULBURĂTOARE făcută într-o peșteră sigilată acum 30 de ani. Cum a ajuns acolo?

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) îi avertizează pe cetățenii români care intenționează să călătorească sau care deja se află în Grecia că în această țară codul roșu de caniculă a fost prelungit pentru săptămâna 17-22 iulie.

În acest context, autoritățile au emis o nouă avertizare privind posibile riscuri de apariție a incendiilor de vegetație.

Mai exact, Serviciul meteo elen (EMY) a prelungit perioada pentru care este valabil codul roșu de caniculă, pentru întreg teritoriul țării. Potrivit specialiștilor, temperaturile vor atinge valori de până la 42 de grade Celsius în următoarea perioadă.

„Totodată, pe fondul producerii mai multor incendii de vegetaţie, autorităţile elene au emis o nouă avertizare privind creşterea riscului apariţiei incendiilor, producerea acestora fiind favorizată de temperaturile ridicate (cu 5-7 grade Celsius peste media anuală normală), gradul foarte scăzut de umiditate al combustibililor…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: