AUR îndeamnă tinerii să renunțe la studii și să se înscrie în partid

HomePolitică

AUR îndeamnă tinerii să renunțe la studii și să se înscrie în partid

Liderul AUR, George Simion, este acuzat că promovează „discursul urii” de rectorul SNSPA, Remus Pricopie. Acesta din urmă afirmă că, la deschid

Reacția lui Marcel Ciolacu față de cele mai recente proteste
Miniștrii lui Marcel Ciolacu au negociat jaloanele din PNRR la Bruxelles. Comisia nu a dat niciun răspuns. Premierul ajunge joi la Comisia Europeană
Primarul din Urziceni a fost exclus din PNL

Liderul AUR, George Simion, este acuzat că promovează „discursul urii” de rectorul SNSPA, Remus Pricopie. Acesta din urmă afirmă că, la deschiderea anului universitar, mai mulți membri ai AUR au distribuit pliante în curtea și în sediul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), în care îi îndeamnă pe tineri să renunțe la studiile universitare și să se înscrie în formațiunea politică.

În acest context, „în fața acestor manifestărilor politice de tip extremist și legionar”, rectorul SNSPA a transmis un mesaj, prin intermediul unui comunicat de presă.

„Nu este o noutate faptul că politicienii nedemocrați sunt deranjați de universități, de gândirea critică și cercetările serioase. Pe această logică, duminică, 1 octombrie 2023, într-o emisiune de televiziune, preşedintele AUR George Simion, politician de factură legionară, a amenințat că va veni la sediul SNSPA.

Luni, 2 octombrie 2023, cu ocazia…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0