AUR îndeamnă tinerii să renunțe la studii și să se înscrie în partid

HomePolitică

AUR îndeamnă tinerii să renunțe la studii și să se înscrie în partid

Liderul AUR, George Simion, este acuzat că promovează „discursul urii” de rectorul SNSPA, Remus Pricopie. Acesta din urmă afirmă că, la deschid

Pilonul 2 de pensii rămâne neatins. Ce spun miniștrii lui Marcel Ciolacu despre amendamentul care a creat discordie în coaliție
Joe Biden acuză teroriștii Hamas că decapitează copii: „Am confirmat imaginile/ Nu am crezut niciodată că voi vedea așa ceva”
Ministrul Sănătății anunță 2000 cazuri noi de COVID pe zi. Ce spune Rafila despre introducerea măștilor?

Liderul AUR, George Simion, este acuzat că promovează „discursul urii” de rectorul SNSPA, Remus Pricopie. Acesta din urmă afirmă că, la deschiderea anului universitar, mai mulți membri ai AUR au distribuit pliante în curtea și în sediul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), în care îi îndeamnă pe tineri să renunțe la studiile universitare și să se înscrie în formațiunea politică.

În acest context, „în fața acestor manifestărilor politice de tip extremist și legionar”, rectorul SNSPA a transmis un mesaj, prin intermediul unui comunicat de presă.

„Nu este o noutate faptul că politicienii nedemocrați sunt deranjați de universități, de gândirea critică și cercetările serioase. Pe această logică, duminică, 1 octombrie 2023, într-o emisiune de televiziune, preşedintele AUR George Simion, politician de factură legionară, a amenințat că va veni la sediul SNSPA.

Luni, 2 octombrie 2023, cu ocazia…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0