AUR ar fi încercat să negocieze sancțiunea de reducere a indemnizației

HomePolitică

AUR ar fi încercat să negocieze sancțiunea de reducere a indemnizației

Deputați ai AUR au încercat să convingă reprezentanții PSD să le anuleze sancțiunea de tăiere a indemnizațiilor primită în urma scandalului din

Crește bugetului pentru Apărare, cu 2,5% din PIB
„Felicitări pentru rezultatele obţinute la Jocurile Europene de la Cracovia”
Ministrul Mediului anunță că închiderea gropilor de gunoi este o prioritate

Deputați ai AUR au încercat să convingă reprezentanții PSD să le anuleze sancțiunea de tăiere a indemnizațiilor primită în urma scandalului din Parlament de săptămâna trecută, susțin surse politice. După conflictul apărut în cursul zilei de marți, când George Simion a intrat cu forța în biroul lui Marcel Ciolacu, liderul de grup al PSD, Alfred Simonis, a declarat că  AUR  folosește o ”strategie pusă la cale de la Răsărit”.

Deși au încercat să negocieze sancțiunea prin care jumătate din indemnizația de parlamentari le-a fost tăiată, deputații AUR în cauză au fost refuzați, susțin surse politice, iar reducerea indemnizației de parlamentari rămâne valabilă pentru următoarele 6 luni. Negocierea ar fi fost convocată chiar de către George Simion și făcea referire doar la sancțiunea financiară, nu și la cea referitoare la diminuarea timpului de discurs la prezidiu, susțin aceleași surse.

 ”Au încercat să ne agreseze…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: