Atacantul dorit de FCSB îi dă speranțe lui Gigi Becali!

HomeSport

Atacantul dorit de FCSB îi dă speranțe lui Gigi Becali!

Arnold Garita, atacantul care a fost dorit în această vară de FCSB după despărțirea de FC Argeș, dar care a semnat în ce

Gică Hagi și-a vândut căpitanul în Cipru! Anunțul oficial
Jucătorul aflat la un pas de Rapid l-a impresionat pe Mihai Stoica
Ungurii jubilează! Ce scrie presa maghiară despre calificarea lui Sepsi în play-off-ul Conference League

Arnold Garita, atacantul care a fost dorit în această vară de FCSB după despărțirea de FC Argeș, dar care a semnat în cele din urmă cu Al-Faisaly, din liga secundă din Arabia Saudită, i-a dat speranțe lui Gigi Becali cu privire la o eventuală colaborare pe viitor.

Atacantul dorit de FCSB îi dă speranțe lui Gigi Becali: „Sper să evoluez pentru acest club, e patronul care mi se potrivește”

Fotbalistul de 28 de ani născut în Camerun, dar cu cetățenie franceză, a spus că îi apreciază pe cei de la FCSB, și în special pe patronul Gigi Becali. De asemenea, el a transmis că își dorește ca la un moment dat să evolueze pentru clubul roș-albastru, motivat de faptul că a văzut cât de susținut este el în România.

Pe de altă parte, Garita a spus și că a avut impresia că nu a fost dorit cu adevărat în această vară la vicecampioana României, întrucât, dacă s-ar fi întâmplat acest lucru, atunci, în opinia sa,…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0