„Are farmecul unui hangar de avioane”

HomeExterne

„Are farmecul unui hangar de avioane”

Restaurantul din Manhattan al celebrului bucătar Salt Bae a fost închis, la trei ani după ce a criticii l-au declarat „cel mai prost local din

Colecţia de tablouri a lui Alain Delon, vândută la licitație
Judecătorii federali din SUA ar putea obliga Google să vândă o parte din operațiuni
Elicopterul președintelui iranian a fost găsit

Restaurantul din Manhattan al celebrului bucătar Salt Bae a fost închis, la trei ani după ce a criticii l-au declarat „cel mai prost local din New York”.

Salt Bae, „emblema” lanțului de măcelării Nusret Gokce, a devenit celebru prin modul în care presară sare pe fripturile sale de sute de euro.

Acesta a deschis Salt Bae Burger într-un oraș „obsedat” să găsească cei mai buni burgeri, dar localul din Park Avenue s-a confruntat mereu cu probleme.

A fost deschis în februarie 2020, chiar înainte ca orașul să fie închis în urma pandemiei de COVID. Restaurantul s-a confruntat cu acuzații de sexism, după ce a vândut un așa-numit „ladies burger”, un burger pentru doamne, cu chifle roz.

„Vrem să complimentăm doamnele”, declara, la acea vreme, Al Avci, managerul restaurantului, care a spus că același produs a avut un succes nebun în Dubai. „Nu ne-am gândit că am fi misogini”.

„Farmecul unui hangar de avioane”

Salt Bae Burger…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0