Angelescu îl desființează pe Şumudică, într-un atac cum rar s-a văzut la Rapid! „Faci asta şi apoi vrei să te punem antrenor? Mi se pare incredibil”

HomeSport

Angelescu îl desființează pe Şumudică, într-un atac cum rar s-a văzut la Rapid! „Faci asta şi apoi vrei să te punem antrenor? Mi se pare incredibil”

Victor Angelescu, acționarul minoritar al celor de la Rapid, l-a desființat pe Marius Șumudică, după ce antrenorul în vâ

Enes Sali, prezentat oficial, ca o vedetă NBA, în SUA. Ce au scris americanii
„Familia ei este de respectat!”
Meciul sezonului pentru FCSB

Victor Angelescu, acționarul minoritar al celor de la Rapid, l-a desființat pe Marius Șumudică, după ce antrenorul în vârstă de 52 de ani s-a declarat dezamăgit de faptul că nu a fost adus în Giulești pe poziția de antrenor. În locul lui Șumudică, rapidiștii l-au preferat pe Cristiano Bergodi, care a fost deja prezentat oficial.

Reacție furioasă dinspre Rapid! Victor Angelescu l-a desființat pe Marius Șumudică

Rămas liber de contract după despărțirea de Al Raed, din Arabia Saudită, Marius Șumudică a profitat de plecarea lui Adrian Mutu de la Rapid și nu a ezitat să se propună singur în Giulești.

Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a crezut că toate evenimentele din ultimele zile au reprezentat un semn divin și a declarat:

„Visez să antrenez Rapidul, o spun deschis.

Simt că și planetele s-au aliniat și am încredere că împreună cu echipa și cu suporterii putem face performanță. Sunt atât de nebun…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: