Angelescu îl desființează pe Şumudică, într-un atac cum rar s-a văzut la Rapid! „Faci asta şi apoi vrei să te punem antrenor? Mi se pare incredibil”

HomeSport

Angelescu îl desființează pe Şumudică, într-un atac cum rar s-a văzut la Rapid! „Faci asta şi apoi vrei să te punem antrenor? Mi se pare incredibil”

Victor Angelescu, acționarul minoritar al celor de la Rapid, l-a desființat pe Marius Șumudică, după ce antrenorul în vâ

Rezultatele serii în preliminariile EURO 2024. Italia se califică cu scandal
Mihai Stoichiță trage concluzia despre „experimentul Rotariu”
Dinamo vrea să se mute de pe „Arcul de Triumf” cât mai repede posibil

Victor Angelescu, acționarul minoritar al celor de la Rapid, l-a desființat pe Marius Șumudică, după ce antrenorul în vârstă de 52 de ani s-a declarat dezamăgit de faptul că nu a fost adus în Giulești pe poziția de antrenor. În locul lui Șumudică, rapidiștii l-au preferat pe Cristiano Bergodi, care a fost deja prezentat oficial.

Reacție furioasă dinspre Rapid! Victor Angelescu l-a desființat pe Marius Șumudică

Rămas liber de contract după despărțirea de Al Raed, din Arabia Saudită, Marius Șumudică a profitat de plecarea lui Adrian Mutu de la Rapid și nu a ezitat să se propună singur în Giulești.

Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a crezut că toate evenimentele din ultimele zile au reprezentat un semn divin și a declarat:

„Visez să antrenez Rapidul, o spun deschis.

Simt că și planetele s-au aliniat și am încredere că împreună cu echipa și cu suporterii putem face performanță. Sunt atât de nebun…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: