Adrian Mititelu, atac fără precedent la adresa lui Răzvan Burleanu după decizia favorabilă obținută în Instanță.

HomeSport

Adrian Mititelu, atac fără precedent la adresa lui Răzvan Burleanu după decizia favorabilă obținută în Instanță.

Adrian Mititelu, finanțatorul lui FCU Craiova, exultă după victoria obținută în instanță în privința legalității Federației Române de Fotbal

Ce face acum ultimul marcator al FCSB pe stadionul din Ghencea
Carmen București își închide porțile pentru a doua oară
Toate rezultatele din etapa a 2-a a fazei grupelor Cupei României

Adrian Mititelu, finanțatorul lui FCU Craiova, exultă după victoria obținută în instanță în privința legalității Federației Române de Fotbal. Judecătorii i-au admis cererea de intervenție a patronului oltean în care acesta susține că FRF funcționează în ilegalitate.

Omul cu bani de la FCU Craiova lansează un atac fără precedent la adresa președintelui Răzvan Burleanu pe care îl face impostor și despre care spune că trebuie să plece de urgență din fruntea forului suprem din fotbalul românesc, deoarece ocupă acel post ilegal și „ține sechestrată Federația”.

Adrian Mititelu, atac fără menajamente la adresa lui Răzvan Burleanu după victoria din Instanță. „Acest impostor trebuie să plece. A luat-o în barbă, stă ilegal la federație. În 2-3 luni va fi suspendat din funcție”

Cluburile ACS Progresul București, Asociația Fotbal Club Rapid București și FCU 1948 Fotbal Club s-au constituit parte într-un proces…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0