Adrian Mititelu, acuzat de ipocrizie în privința cazului Șumudică

HomeSport

Adrian Mititelu, acuzat de ipocrizie în privința cazului Șumudică

Adrian Mititelu i-a adresat cuvinte dure lui Marius Șumudică, deși l-a vrut tare mult la FC U Craiova 1948. Prin urmare,

Antrenorul de la FCSB care l-a ținut la respect pe Gigi Becali. „Influența patronului nu era atât de evidentă ca acum!”
Meme Stoica, mesaj devastator pentru rivală, în miez de noapte
Dinamo, primul transfer e starul ultimei clasate din Superliga

Adrian Mititelu i-a adresat cuvinte dure lui Marius Șumudică, deși l-a vrut tare mult la FC U Craiova 1948. Prin urmare, Basarab Panduru a dat de înțeles că patronul oltenilor este un ipocrit.

Basarab Panduru, deranjat că Adrian Mititelu a început să trimită „săgeți” către Marius Șumudică, deși era foarte montat să-l aducă la FC U Craiova „Erai gata să îi dai şi cel mai mare salariu”

FC U Craiova, care tocmai ce l-a demis pe Nicolae Dică, a fost extrem de aproape să-l aducă pe Marius Șumudică, însă clubul oltean nu a mai ajuns la un acord cu fostul antrenor de la Al-Raed.

După ce nu s-a mai înțeles cu „Șumi”, Adrian Mititelu, patronul grupării din Bănie, l-a criticat dur pe experimentatul tehnician și i-a reproșat că oricum nu a mai făcut nimic notabil în antrenorat de când a plecat de la Astra Giurgiu. Basarab Panduru a fost de-a dreptul uluit când a văzut în ce hal a putut să vorbească de…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: