Actrița Ramona Bădescu s-a înscris în partidul AUR

HomePolitică

Actrița Ramona Bădescu s-a înscris în partidul AUR

Actrița Ramona Bădescu s-a înscris în partidul AUR (Alianța pentru Unirea Românilor), sâmbătă, în cadrul Congresului Extraordinar de la Alba Iu

Senatoarea Gabriela Crețu, fosta soție a lui Dumitru Buzatu, a răbufnit după ce și ea a fost exclusă din partid
Pasagerii vor fi protejați împotriva anulării curselor / Ce a decis Comisia Europeană
Klaus Iohannis ajunge, marți, în Senegal. Este ultima vizită din cadrul turneului african

Actrița Ramona Bădescu s-a înscris în partidul AUR (Alianța pentru Unirea Românilor), sâmbătă, în cadrul Congresului Extraordinar de la Alba Iulia, susținând că, deşi trăieşte de peste trei decenii la Roma, mereu a fost cu gândul la România, iar întotdeauna sângele ei a fost de româncă.

„De multe ori românii erau un popor despre care nu se ştia. Acum ştiu, pentru că noi ne-am câştigat o identitate, identitatea românească”, a adăugat Bădescu.

Aceasta a spus că a venit alături de AUR pentru a depune toată iubirea sa pentru țară și românii din diaspora. Ea a mai afirmat că românii care sunt în afara granițelor au nevoie de sprijin.

„Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de țară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul. Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor. De multe ori am fost priviți cu răutate, cu prejudecăți. De multe ori am primit amenințări cu…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0