Actorul John Goodman a slăbit 90 de kilograme

HomeExterne

Actorul John Goodman a slăbit 90 de kilograme

Actorul John Goodman, care a împlinit pe 20 iunie vârsta de 71 de ani, a slăbit 90 de kilograme, în 3 ani, iar acum a dezvăluit și ce dietă a u

O româncă de 18 ani a RĂPIT un bebeluș dintr-un spital din Germania
Camarila lui Putin și BĂTĂLIA generațiilor pierdute de la Kremlin: „Nikolai Patrushev înțelege că timpul lui se încheie, dar caută moștenitori”
„Modernizarea TRIADEI NUCLEARE a Rusiei lui Putin, doar un succes pe hârtie”

Actorul John Goodman, care a împlinit pe 20 iunie vârsta de 71 de ani, a slăbit 90 de kilograme, în 3 ani, iar acum a dezvăluit și ce dietă a urmat.

Celebrul star de la Hollywood a participat, duminică, la cea de-a 62-a ediție a festivalului de televiziune de la Monte-Carlo, unde a fost președintele juriului, dar și… de nerecunoscut.

El a început să se ocupe de sănătatea sa încă din 2007, când a renunțat la alcool și a luat mai multe decizii importante.

În 2010, el declara pentru revista People că a slăbit 45 de kilograme după ce a renunțat să mai bea alcool, l-a angajat pe antrenorul Mackie Shilstone, a renunțat la zahăr și a făcut exerciții fizice, timp de șase zile pe săptămână.

„Este nevoie de multă energie creativă pentru a sta în fund și a te gândi ce vei mânca în continuare… Am vrut să trăiesc viața mai bine”, a spus Goodman.

În 2016, el i-a mărturisit criticului Peter Travers că, pur și simplu, a încetat să…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0