A patra zi de grevă generală în școlile din România

HomePolitică

A patra zi de grevă generală în școlile din România

Greva generală din școlile din România va continua joi. Sindicaliștii din Educație ar urma să anunțe dacă acceptă „oferta finală”a guvernului: acorda

Marcel Ciolacu: Valabilitatea voucherelor pentru energie se prelungește până pe 31 martie 2024
Bulgaria îl expulzează pe șeful Bisericii Ruse de la Sofia. Rusia este revoltată
Casa unui român din Plauru, prima propietate de pe teitoriul NATO afectată

Greva generală din școlile din România va continua joi. Sindicaliștii din Educație ar urma să anunțe dacă acceptă „oferta finală”a guvernului: acordarea unor carduri cu o valoare de 2.500 de lei, sumă alocată în două tranșe.

Sindicaliștii din Educație au anunțat miercuri seara, la finalul negocierilor cu Guvernul, că oferta făcută de Executiv va ajunge în cursul nopții la toți sindicaliștii din țară, care vor spune dacă o acceptă sau nu.

„Noi deja am primit semnale de la colegi din țară, informația circulă, mesajele sunt clare: greva generală continuă, dar oficial, pentru că trebuie absolut toți membrii să fie consultați, mâine (joi – n.red.) până la ora 12.00 vom comunica Guvernului care e poziția noastră”, a spus , miercuri seara, Simion Hăncescu, liderul FSLI.

Guvernul anunță „oferta finală” pentru PROFESORI: 1.000 de lei în iunie și 1.500 de lei în octombrie: „Nu poate fi vorba de creșteri de…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0