A doua tranșă din PNRR, de aproape 3 miliarde de euro, aprobată de CE, anunță Ciucă și Ciolacu

HomePolitică

A doua tranșă din PNRR, de aproape 3 miliarde de euro, aprobată de CE, anunță Ciucă și Ciolacu

Comisia Europeană a aprobat, marți, a doua tranșă din PNRR, anunță premierul Marcel Ciolacu și fostul premier liberal, Nicolae Ciucă. Conform a

România este singura țară din UE care are țintă de deficit bugetar
Klaus Iohannis a promulgat legea care stabilește și închisoarea pentru ultraj și tulburarea ordinii publice
De la 1 ianuarie avem o majorare a pensiilor tuturor românilor cu 13,8%

Comisia Europeană a aprobat, marți, a doua tranșă din PNRR, anunță premierul Marcel Ciolacu și fostul premier liberal, Nicolae Ciucă. Conform actualului președinte al Senatului, suma pusă la dispoziția României este de aproape 3 miliarde de euro, iar mare parte din această sumă va fi alocată investițiilor în infrastructură, educație și sănătate. Restul banilor, până la limita celor 3 miliarde de euro, conform Comisiei Europene, depinde de îndeplinirea ultimelor două jaloane nebifate, care privesc energia. CE spune că România are la dispoziție 6 luni pentru atingerea acestor două obiective. La rândul său, premierul Ciolacu salută decizia CE și recunoaște că PNRR este un proiect transpolitic.

România a bifat 40 de jaloane din cele 42 impuse de Comisia Europeană pentru eliberarea tranșei a doua din PNRR. Două dintre ele, referitoare la energie, finalizarea centralelor pe cogenerare și producerea de hidrogen, sunt încă neîndeplinite….

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0