19 proiecte de investiții pe parcursul acestei săptămâni

HomePolitică

19 proiecte de investiții pe parcursul acestei săptămâni

Marcel Ciolacu a anunțat aprobarea a 19 proiecte de investiții pe parcursul acestei săptămâni. în valoare de 6,4 miliarde de lei, din care 2,2

Alexandru Petrescu îl pune la punct pe Nicușor Dan: ”Salvatorul autoproclamat al Capitalei”
Miniștrii de externe ai UE își dau întâlnire în Luxemburg/ Luminița Odobescu participă la Consiliul Afaceri Externe (CAE)
„Avem nevoie de o ieșire” în războiul din Ucraina. Giorgia Meloni e noua victimă a farsorilor ruși

Marcel Ciolacu a anunțat aprobarea a 19 proiecte de investiții pe parcursul acestei săptămâni. în valoare de 6,4 miliarde de lei, din care 2,2 miliarde ajutor de stat de către Ministerul Finanțelor. Acesta promite că în 2023 și 2024 se vor întoarce în economie 8-10% din PIB.

Președintele PSD a prezentat 19 proiecte aprobate în această săptămână cu sprijinul Ministerului Finanțelor:

”Viziunea PSD privind guvernarea se referă la dezvoltare prin patriotism economic, adică prin investiții și producție aici, în România!

19 proiecte de investiții în valoare de 6,4 miliarde de lei, din care 2,2 miliarde ajutor de stat, au fost aprobate săptămâna aceasta prin schema de ajutor de stat pentru stimularea investițiilor cu impact major în economie derulată de Ministerul Finanțelor (HG 807). Acestea înseamnă în fapt un efect triplu de multiplicare în economie și peste 4 mii de noi locuri de muncă care vor fi create” a transmis Marcel…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: