Credit Suisse plătește de despăgubiri de 926 de milioane de dolari

HomeExterne

Credit Suisse plătește de despăgubiri de 926 de milioane de dolari

De parcă nu ar fi avut suficiente probleme, Credit Suisse a mai încasat o lovitură – a fost obligată să plătească despăgubiri uriașe de către o

O româncă de 18 ani a RĂPIT un bebeluș dintr-un spital din Germania
Zelenski vrea să NEGOCIEZE pacea, dar nu crede promisiunile lui Putin. Mesajul din ′94 al lui Mitterrand revine în actualitate: ”Tinere, te vor păcăli!”
Un bărbat s-a trezit cu o bucată lipsă din colon, după ce a mers la spital pentru o apendicită

De parcă nu ar fi avut suficiente probleme, Credit Suisse a mai încasat o lovitură – a fost obligată să plătească despăgubiri uriașe de către o instanță civilă.

Concret, un judecător din Singapore a decis că banca elvețiană trebuie să-i plătească 926 de milioane de dolari fostului prim-ministru georgian Bidzina Ivanishvili.

Cazul lui Ivanishvili datează din 2011

Bidzina Ivanishvili este cel mai bogat om din Georgia. El a câştigat deja un proces împotriva băncii elveţiene, în Bermuda, anul trecut, în urma căruia a primit 607,5 milioane de dolari.

Disputa miliardarului georgian cu banca Credit Suisse datează din 2011, când fostul prim-ministru a devenit victima unui bancher care a fraudat unele dintre cele mai sensibile conturi ale creditorului elveţian.

Timp de mai bine de un deceniu, bancherul Patrice Lescaudron a fraudat conturile unor clienţi, printre care s-a numărat şi Ivanishvili. Un alt nume cu greutate este cel al miliardarului rus…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0